Menu

Forsiden
Idegrundlaget
Konsulentydelser
  - Salgsudviklingsprojekter
  - Forretningsudvikling
  -
Salgsseminarer
  -
Ledelsesseminarer
  -
Distributionsanalyser
  -
”Huskonsulent”
  -
Kundeanalyser
  -
Bestyrelsesarbejde

Personprofil
Nyheder
Kontakt/visitkort

 
 
Forretningsudvikling igennem målrettet udnyttelse af virksomhedens markedsmuligheder.

Inden processen igangsættes tages der altid udgangspunkt i virksomhedens mål og ønsker. Processen bliver på denne måde tilpasset den enkelte virksomhed.

Med baggrund i en foranalyse evalueres virksomhedens situation og muligheder for at skabe salgsudvikling. I foranalysen medvirker virksomhedens ledelse og medarbejdere.

I denne interne analyse identificeres virksomhedens stærke/svage sider samt trusler/muligheder, som virksomheden oplever på markedet.

Konsulenten udarbejder en sammenstilling af foranalysens resultater, som danner udgangspunkt for et strategiseminar, som typisk har en varighed på 1-2 dage. På seminaret deltager nøglemedarbejdere og ledelsen.

Udbyttet for virksomheden er:
Identifikation og prioritering af virksomhedens opgavekatalog, som indeholder en beskrivelse og prioritering af virksomhedens vigtigste forbedrings- og udviklingsområder. Udarbejdelse af effektive implementeringsplaner for indførelse og forankring af nye løsninger og tiltag i virksomheden.


 
 
 

           -  Site by WEBLEADER.DK  -
Konsulentfirmaet Ivan Bach   -   Nørre Allé 9, DK-8930 Randers NØ   -   Tel.: +45 53385530   -   Mail: konsulentfirmaet@ivanbach.com   -   CVR: 31219957

© www.ivanbach.com